Nederlands

Hallo.

Hoe voel jij je?

Een snel en veel gehoord antwoord op ‘Hoe gaat het?’ is ‘Druk!’ of ‘Goed hoor’.

Het maakt mij nieuwsgierig naar wat er nog meer is.

Soms voel je veel, soms voel je niets. Toch is er continu verandering gaande in je lichaam.

Het geeft waardevolle signalen waar jij je misschien nauwelijks (meer) van bewust bent.

Het hoofd, ons rationele brein, wordt in onze samenleving vaak belangrijk gemaakt. Goed doordachte en zorgvuldig geformuleerde zaken worden serieus genomen. En dat lijf, dat hoort er nou eenmaal bij…

We verliezen connectie. Dat uit zich in moeite in relaties, gevoel van gejaagdheid of stress, gebruik van allerlei vormen van afleiding. Zo vermijden we gevoelens van leegte, wanhoop of verwarring.

Zoek jij verbinding? Wil jij beter kennismaken met jezelf en wat jou drijft?

Als je luistert naar jezelf, word je meer een geheel.

Ik help je graag een stukje op weg.

Boek een coaching sessie (in Rotterdam of online)

 

                      

Creatieve interventies met organisaties in transformatie

Verandering is de enige constante. En juist dat vinden mensen ingewikkeld. Waar het knelt, waar de oude werkwijze niet meer standhoudt, waar mensgerichtheid bedolven raakt onder procedures, daar vindt Dorchess terrein voor het ontdekken van meerwaarde. Organisaties hebben het kunstenaarsdenken nodig in deze tijd van continu veranderende omstandigheden. Samen met Dorchess wordt deze manier van kijken ingezet. Bekijk het  trainingsaanbod.

Alle trainingen worden in het Engels of Nederlands aangeboden, afhankelijk van de samenstelling van de groep.

‘Als change artist en procesbegeleider bied ik ‘out-of-office’ trainingen voor organisaties aan. Een mooie interactieve sessie bij conferenties, als aanvulling in de programmering bij culturele instellingen. We onderzoeken de meerstemmigheid in het benaderen van complexe vraagstukken.’

Dorchess is embodiment coach en team trainer. Met inspiratie uit kunst, sociometrie, lichaamswerk en systemische (organisatie)psychologie helpt zij om de blik te verruimen. Ze heeft oog voor optimalisatie en helpt mensen om te verbinden.

 

‘Door onbekend terrein samen te verkennen, kom je tot je bestemming.’
Zelf verandert zij op natuurlijke wijze regelmatig van koers door zich te bewegen in diverse sectoren. Van hotellerie tot zorg, binnen de overheid en in de publieke ruimte. Dorchess zet haar creatieve blik en veelzijdigheid graag in bij complexe vraagstukken.
‘Kunst is voor mij het beste startpunt omdat een kunstwerk vrij is van functie, pasklaar antwoord of nut. Via kunstdenken ervaren we een gebied vol mogelijkheden die nog niet zijn vastgesteld.’
Laten we een gesprek aangaan, om te bespreken welke training het beste past voor de mensen in jouw organisatie.

Testimonial

We voelden ons als afdeling niet echt gezien. Met de creativiteit en energie die Dorchess meebracht zijn we onze visie gaan herschrijven en weten we beter wat ieder aan waarde meebrengt om die visie waar te maken. Het heeft de sfeer verbeterd, de stress verminderd en onze zichtbaarheid vergoot!
– Anke (Manager bedrijfsvoering)